Kinderkleding Modetrends in 2024

2023-11-17
Tawan Hoebink

Onmisbare essentials voor tijdens de winter

 

Sinterklaas en zwarte piet zijn in aantocht en arriveren bijna in ons kikkerlandje. Nog twee maanden en dan begint er alweer een nieuw jaar. Deze feestelijke periode betekent ook dat het weer buiten omslaat; regen, kou en harde wind. Daarom hebben wij een aantal van onze must have winter essentials op een rijtje gezet zodat jij goed voorbereid het koude weer trotseert.

 

 

Warme muts

Als je aan het koude weer denkt dan is een het hebben van een kwalitatieve muts geen overbodige luxe. Je vindt de mutsen in een tal van verschillende stijlen; met zachte berenoortjes, met pompon, van wol of katoen. Een muts kan er wel leuk uitzien maar uiteindelijk draait het erom dat hij je hoofd en oren gedurende de dag lekker warm houdt. Stijlvolle kindermutsen vind je van verschillende top merken zoals Noppies, Quapi, Vingino en Name it.

 

 

Stijlvolle winterjas

Laten we eerlijk zijn, zonder een goede Winterjas kom je nergens. Als het sneeuwt buiten zijn de kids er als eerste bij, samen sleeën of een sneeuwballengevecht met al je vrienden. Als de kinderen de hele dag buiten spelen in de kou is het belangrijk dat zij een goede winterjas aan hebben. Voor de kleintjes is een skipak ideaal, deze bedekt namelijk het gehele lichaam en laat geen ‘tocht’ door. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw zoon of dochter het niet koud krijgt gedurende de dag raden wij aan om voor een parka model winterjas te gaan. Een parka valt tot net boven de knieën, zo blijven je boven benen altijd lekker warm. Je vindt trendy kinder parka winterjassen van merken als Z8, Your Wishes en Mayoral.

 

 

Kniekousen

Zoals de naam al verklapt reiken kniekousen tot over de knieën. Hierdoor blijven je voeten en onderbenen lekker warm. De kousen worden voornamelijk gemaakt van katoen met een klein beetje elastan wat voor een perfecte pasvorm om het been zorgt, zo kan de koude wind jou niet plagen. Als je er echt warm bij wil lopen raden wij een maillot aan. Dit is een extra soort “broek” of grote “sok” die je onder je normale broek draagt en je echt de hele dag warm houdt.

 

 

Sjaal en handschoenen

En dan de laatste twee winter essentials op onze lijst: een warme sjaalen handschoenen of wanten. Pak jezelf goed in met een dikke sjaal die jou beschermt tegen wind, sneeuw, hagel en regen. Je vindt ze in honderden verschillende kleuren, stijlen, motiefjes en maten. Voor de meiden een heerlijk zachte (nep) bont sjaal en voor de jongens een simpele doch stoere sjaal in een egale kleur. En maak je ultieme winteroutfit af met paar wanten of handschoenen. Hippe sjaal vind je van merken als Babyface, Moodstreet, Nono en TYGO & Vito.

 

 

 

Conclusie

Waarom deze items stuk voor stuk op onze essentials lijst staat spreekt voor zich: de winter essentials zijn niet alleen praktisch, ze houden je warm en comfortabel en ze staan ook nog eens super stijlvol in combinatie met jouw gehele winteroutfit. Zo kun je jouw muts, sjaal en handschoenen als een set kopen en matchen met jouw winterjas. Laat de kouden dagen maar komen want jij bent voorbereid!